By loXol Admin
Oyun Gücü Oyun Rolü: (5/5)
| Konu: Dj Akman ( Ezan Remix Olayı ) Çarş. Eyl. 23, 2009 3:00 pm | |
| Dj aKman böyLe bişey yapMamıştırFArkederseniz EğerEzan remixi YapıLMış ve Dj AKmanın Bi parçasından NİCKİ alınmışyani SAdece DJ AKMAN dedigi yer bi parçasından AlınmışNAsıL ANLadın deRseniz? ßende RapLe uqrasyorum bu kayıtların içindeyimvee Neden Dj aKman DediqiNde EZan RemixiYle Bir oLMUyor MüzikFArkederSeniz ki DJ AKMAn dedigi zaman Arkada baska müzik CaliyorANLAyacaqinizEzan Mixini BaSKa biri yaPMısve dj akmanın sarkisindan DJ AKMANN Dediqi Yeri Kesmiş Mixin Üzerine YapıŞtırMış AYRıca Dj aKMan Ezan Remixi YapSaydı FİDAN GİBİ isimli albümünü türk yapımcılar çıkartmazdı Dj aKMan ölDü diyorlaröLEN adamın Yeni rapLeri NASıL çıkıyOr oNU aNLAmıyorum OSman (DJ AKMAN) öLMedi YaŞıyor,EZan mixini Kendisi yAPMamıştırDaha Onceden de Bu Konu Ile Ilgili Pek Cok Polemik Yasanmıstır
Dj Akman'ın Olmedigi Acık (Gayet Canlı Röportaj Gayet Basın Acıklamalarında da Görüldüğü Gibi Vs)
Gayet Net Olan Bir Şey Daha Var ki O Mix'i Gercektende Dj Akman'ın Yapmıs Olmaması
Cogu Yerde Dj Ismailin ve Mc-Ela'nın Adları Gecıyo Ve Anılıyo(HERKESIN GUNAHI BOYNUNA)
Dj Akmanın Acıklamasına göre ; Selamlar oncelikle,
Nasil baslayacagimi tam bilemiyorum ama oncelikle bana gosterdiginiz ilgi icin sizlere tesekkur ediyorum
6 sene suren DJ'ligimin sonuclari cok iyi gitti Parcalarim heryerde dinlenildi Sevenlerim cogaldiAma Sevmeyen ve cekemeyen doslarim da cogaldi
Bu dusmanlarim elinden geldiklerini yaptilar beni millete kotulemek icin Ama Basaramadilar!
Oncelikle bana yapilan Disslerin hatti hesabi yoktur Isim yapmak icin ve zirveye ciktigimi istemeyenler hep benle urasti
Ondan sonra EZAN MIX diye bir parca yaptilar EZANi Mixleyip ve Son nefes le olan parcamdan ismimi calarak benim adima EZAN MIX cikartilar Beni Millete kotulemek, beni zirveden dusurmek icin elinden geleni yaptilar ama dusuremediler!
Daha sonra MSNlerde SAHTE DJ AKMANlar cikti Millete benim adima kufur edenler oldu
Bunlar da yetmedi DJ AKMAN oldu veya sevdigi kiz icin intihar etti gibi yalanlar cikti Bunlar gibi bir cok hikayeler ortaya cikartilar Sizden istegim Boyle YALANlara inanmayin
Meyve veren agaca taslarlar Wink ee beni de taslamak istiyorlar Ama benim yanimda sevdiklerim oldugu surece beni kimse TASLAYAMIYACAK
Remix Albumune gelince Suanda 2 Firmalarla konusmalarimiz devam ediyor Hangi firmayla ve nezaman cikacagi tam belli degil DJ AKMAN sizlere layik oldugu yerlerde cikacaktir!
Partylere gelince Suanda benim adim yazan bir suru kartlar var Benim haberim bile yok boyle partylerden Organizatorler, Benim adimi kullanarak Daha cok ziyaretci toplamaya calisiyorlar Bu Dunyada Hersey zaten cikar olmus Wink Eger partylere cikarsam bu sitemde yayinlanacaktir!
Yakinda da Avusturya gibi ulkelerde Partylere cikacagim
Turkiye ye gelince Managerlerim Organizatorlerle konusmalarini surduruyor 2006 Senesinde Turkiye ye de gelecegim INSALLAH
Benden bukadar Beni desteklediginiz icin sizlerden tesekkur i borc biliyorum Bu borcumu da yakinda cikacak ALBUM le odecegim Gerci sizin borcunuzu ben omrum boyunca odeyemem Cunku siz en degerlilerdensiniz
[ b]Zaten Bu Acıklamadan Sonrada Albumu Cıkardı Tvlerde Gercekleri Anlattı
Olay Bundan İbaret , İyi Forumlar[/b] | |
|