Dj Ates CGS
Admin İle İletişim Adresi:

https://www.facebook.com/LoXoLum

Dj Ates CGS
Admin İle İletişim Adresi:

https://www.facebook.com/LoXoLum

Dj Ates CGS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dj Ates CGS

Dj Ateş | Cehennemden Gelen Ses | En İyi Dj Ateş Fan Sitesi...

AnasayfaFacebookMüzik SayfasıLatest imagesAramaZiyaretçi DefteriKayıt OlGiriş yap

DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR

+5
Mc_ATES
sibel
dj vanessa
djates26
By loXol
9 posters
YazarMesaj
By loXol
Admin
Admin

Rep Gücü : 1134

Oyun Gücü
Oyun Rolü:
DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Imgleft5/5DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Emptybarbleue  (5/5)

DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Empty
MesajKonu: DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR   DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 7:07 pm

DIKKATLICE OKUYUN!!!

Daha Oncesindede Yazi Yazmistim Fakat Sitede Olusan Bir Sorun Nedeniyle Cok Kisa Sure Gorusunuzde Kaldi.Konu,Sorun Su;

Birilerinin Benim Adimla Milleti Kandirmasidir! Birsuru Sahis Dj Ates Ismiyle ve Gercek Ismimi Kullanarak FaceBook Aciyor,Site Kuruyor,Sonradanda Tanitmak Icin Yaptim,Soyle Ettim Boyle Ettim Diyor.Tanitmayin Kardesim Istemiyorum.O Sekilde Tanitma Olmaz.Bu Tanitmaya Degil Sapitmaya Girer.Benim Kiz Arkadasim Var ve Sizin Yuzunuzden Onunda Aram Aciliyor.Benim Adimi Kullanipta Kimseyi Kandirmayin! Kiz Arkadasimin Size Hic Birsey Kanitlama Zorunlulugu Yok.Fan Sitelerinede Yazmis Zaten Siz Inanmasanizda.Tum Fan Site Kuruculari Size Sesleniyorum; Sitelerinizde Bana Karsi Yazilmis Olan Birtanem,Canim,Askim vs Gibi Sacma Seyleri Kaldirin Lutfen! O Sozleri Bana Soyleyecek Tek 1 Kisi Var Oda Soyluyor Zaten.Sevgilimin Adi Tulindir ve Tulin Benim Sozlumdur! Hic Bir Bayan Arkadas Benden Buyuk Olsada Benden Kucuk Olsada Samimi Kelimeler Kullanmasin! Sadece Muzikleri Begenirseniz Dinleyin.Yapmis Oldugunuz Bu Hareketler Sayesinde Muzikten Nefret Ettirdiniz.Ve Siz Boyle Devam Ettikce Parca Cikmayacak! Yarim Parcalarida Iptal Edecegiz! Dinleyiciyseniz Guzelce Dinleyin,Dinlemiyorsanizda Begendiginiz Muzikle Ilgilenin Saga Sola Bulasmadan! Hepinizin Anasi,Babasi,Kiz Yada Erkek Arkadasi Var.Onlari Dusunerek Davranis Sergileyin! Ve Bu Muzik Isine Heveslenenler Icin Soyluyorum.HEVESLENMEYIN!

Bu Muzik Isi Sayesinde En Yakin Arkadaslarin Bile Satabilecegini,Araya Dusmanlik,Kiskanclik Sokabilecegini, Cikarci Kisilerin Iceriye Sapabilecegini Gordum.Diyeceksiniz Hicmi Birsey Kazandirmadi.Kazandirdi.Bu Vasitayla Aradigim Insani Buldum.Beni Sadece Muzik Yapiyorum Diye Degil,Ben Oldugum Icin Seven Birini Buldum.O Kiside Tulindir.Yarim Kalan Bir Kac Parca Var.Onlari Tamamlayip Sizlere Ulastiricaz Ama Bundan Sonra Boyle Davranislar Istemiyorum.Gercekten Sizlere Birsey Verebildiysem Anlayisla Karsilayacaginizi Umuyorum.Anlamakta Zorluk Cekenleri Ise Kendilerini Benim Yoruma Koymaya Davet Ediyorum.Hic Biriniz Anne,Baba,Kardes ve Sevgilisiniz Laf Yemesini Sevmez,Istemez...

SAYGILAR
djates26

djates26

Rep Gücü : 11

Oyun Gücü
Oyun Rolü:
DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Imgleft5/5DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Emptybarbleue  (5/5)

MesajKonu: Geri: DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR   DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Icon_minitimeCuma Eyl. 18, 2009 5:21 pm

İLK PARAGRAFTA ÇOK SERT KONUŞMUŞ XD.
dj vanessa

dj vanessa

Rep Gücü : 24

MesajKonu: Geri: DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR   DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Icon_minitimePaz Şub. 21, 2010 2:24 pm

haklı ama ...
sibel

sibel

Rep Gücü : 213

Oyun Gücü
Oyun Rolü:

MesajKonu: Geri: DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR   DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Icon_minitimePaz Şub. 21, 2010 10:13 pm

efet
http://www.sibelali.forum.st
Mc_ATES

Mc_ATES

Rep Gücü : 2

Oyun Gücü
Oyun Rolü:

MesajKonu: Geri: DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR   DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Icon_minitimeC.tesi Nis. 17, 2010 3:16 pm

İLK PARAGRAF SERT AMA HELAL OLSUN RAPLERİ ŞAHANE.... Like a Star @ heaven ''''ATEŞ'''
BURA.COM

BURA.COM

Rep Gücü : 389

Oyun Gücü
Oyun Rolü:

MesajKonu: Geri: DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR   DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Icon_minitimePaz Nis. 25, 2010 11:43 am

çağrı abime tam destek...
eL'f

eL'f

MesajKonu: Geri: DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR   DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Icon_minitimeÇarş. Nis. 28, 2010 7:12 pm

Ç' I love you
CcC_Asi_CcC

CcC_Asi_CcC

Rep Gücü : 94

MesajKonu: Geri: DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR   DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Icon_minitimePtsi Mayıs 03, 2010 5:39 pm

Doğru söze ne denir ki başka!
ayşe

MesajKonu: Geri: DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR   DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR Icon_minitimePtsi Mayıs 10, 2010 10:47 am

sper qnştn çaqrı abi çoq haqlsın wala

DJ ATEŞ CGS RAPİ BIRAKIYOR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dj Ateş Rapi Bıraktı.
» DJ ATeş CGS
» Dj Ates CGS Kim?
» DJ ATEŞ .....
» DJ ATEŞ NE DEDİ???