DIKKATLICE OKUYUN!!!
Daha Oncesindede Yazi Yazmistim Fakat Sitede Olusan Bir Sorun Nedeniyle Cok Kisa Sure Gorusunuzde Kaldi.Konu,Sorun Su;
Birilerinin Benim Adimla Milleti Kandirmasidir! Birsuru Sahis Dj Ates Ismiyle ve Gercek Ismimi Kullanarak FaceBook Aciyor,Site Kuruyor,Sonradanda Tanitmak Icin Yaptim,Soyle Ettim Boyle Ettim Diyor.Tanitmayin Kardesim Istemiyorum.O Sekilde Tanitma Olmaz.Bu Tanitmaya Degil Sapitmaya Girer.Benim Kiz Arkadasim Var ve Sizin Yuzunuzden Onunda Aram Aciliyor.Benim Adimi Kullanipta Kimseyi Kandirmayin! Kiz Arkadasimin Size Hic Birsey Kanitlama Zorunlulugu Yok.Fan Sitelerinede Yazmis Zaten Siz Inanmasanizda.Tum Fan Site Kuruculari Size Sesleniyorum; Sitelerinizde Bana Karsi Yazilmis Olan Birtanem,Canim,Askim vs Gibi Sacma Seyleri Kaldirin Lutfen! O Sozleri Bana Soyleyecek Tek 1 Kisi Var Oda Soyluyor Zaten.Sevgilimin Adi Tulindir ve Tulin Benim Sozlumdur! Hic Bir Bayan Arkadas Benden Buyuk Olsada Benden Kucuk Olsada Samimi Kelimeler Kullanmasin! Sadece Muzikleri Begenirseniz Dinleyin.Yapmis Oldugunuz Bu Hareketler Sayesinde Muzikten Nefret Ettirdiniz.Ve Siz Boyle Devam Ettikce Parca Cikmayacak! Yarim Parcalarida Iptal Edecegiz! Dinleyiciyseniz Guzelce Dinleyin,Dinlemiyorsanizda Begendiginiz Muzikle Ilgilenin Saga Sola Bulasmadan! Hepinizin Anasi,Babasi,Kiz Yada Erkek Arkadasi Var.Onlari Dusunerek Davranis Sergileyin! Ve Bu Muzik Isine Heveslenenler Icin Soyluyorum.HEVESLENMEYIN!
Bu Muzik Isi Sayesinde En Yakin Arkadaslarin Bile Satabilecegini,Araya Dusmanlik,Kiskanclik Sokabilecegini, Cikarci Kisilerin Iceriye Sapabilecegini Gordum.Diyeceksiniz Hicmi Birsey Kazandirmadi.Kazandirdi.Bu Vasitayla Aradigim Insani Buldum.Beni Sadece Muzik Yapiyorum Diye Degil,Ben Oldugum Icin Seven Birini Buldum.O Kiside Tulindir.Yarim Kalan Bir Kac Parca Var.Onlari Tamamlayip Sizlere Ulastiricaz Ama Bundan Sonra Boyle Davranislar Istemiyorum.Gercekten Sizlere Birsey Verebildiysem Anlayisla Karsilayacaginizi Umuyorum.Anlamakta Zorluk Cekenleri Ise Kendilerini Benim Yoruma Koymaya Davet Ediyorum.Hic Biriniz Anne,Baba,Kardes ve Sevgilisiniz Laf Yemesini Sevmez,Istemez...
SAYGILAR